fűszervajas csirkecomb

Anera

Hozzávalók: 2 csirkecomb, 10 dkg vaj, kakkukfű, fél citrom leve, só, 1 fej vöröshagyma

A csirkecombot nem boltban veszem, hanem egy kistermelőtől (reggel még kapirgál a csirke, amikor délután elhozom), de az állatot megnyúzzák, ezért nincs bőre:)

Egy fej hagymát felkarikázok, a tepsi aljára fektetem, majd ráteszem a két combot.

WP_20140623_001.jpg

Kikeverem a vajat: vaj, ízlés szerint kakkukfű, citromlé és só. Ezzel bekenem a combokat mind a két oldalon.

WP_20140623_002.jpg

Beteszem a sütőbe, kb 45 perc alatt sül meg. Félidőnél megfordítom és időnként meglocsolom.

WP_20140623_003.jpg

Köretként mehet hozzá rizs, zöldséges bulgur vagy krumplipüré.

Ja, és vettem szép új serpenyőt ma!:) Mivel a konyhám alapszínei a barna és a kék, így kéket:) Sosem volt még kerámiaserpenyőm, kíváncsi leszek rá!:)

WP_20140623_015.jpg

 

Címkék: csirkecomb, kakkukfű
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13762/pics/1435057561_800x600.jpg
csirkecomb,kakkukfű
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?