Rukolapesto

Anera

Hozzávalók: 1 csomag rukola, 1 marék fenyőmag, fél fej fokhagyma, parmezán, olívaolaj

WP_20140531_007.jpg

A salátát felvágom kis darabokra és berakom az aprítóba a fenyőmaggal, egy kis olajjal és a fokival.

WP_20140531_008.jpg

Utána átteszem a botmixer edényébe, hozzáadok még olívaolajat ízlés szerint (attól függ, ki mennyire sűrűn szereti, de minimum 1 dl kell). És a parmezánt, azt is kb egy marékkal. Dekára már régesrég nem szoktam kimérni semmit:)

WP_20140531_009.jpg

Összemixelem és mehet az üvegbe:) Pár hétig eláll a hűtőben. Az állaga ilyen, és ennyi mennyiségből egy kisebb üveggel lett. Remek salátákba, vagy kész husik mellé, de én legutóbb amint láttátok a rántottába is tettem:)

WP_20140531_010.jpg

 

Címkék: rukolapesto
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13754/pics/1435057527_800x600.jpg
rukolapesto
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?