Tonhalsaláta héjába sült krumplival

Anera

A hozzávalók: 1 doboz tonhal növényi olajban, 1 szál zöldhagyma, 1 paradicsom, friss koriander, kemény juhsajt, pár szem krumpli

A krumplikat beteszem a sütőbe sülni, körülbelül fél óra alatt sül meg. Kezdők nyugodtan szúrjanak bele egy villát, úgy megállapítható, hogy megpuhult-e:)

A zöldségeket felkockázom és egy tálba teszem, ráöntöm a tonhalat a levével együtt (nem adok hozzá külön öntetet, ez lesz az:). Összekeverem a friss korianderrel, majd a tetejére sajtot vágok. Amíg a krumpli megsül a hűtőbe teszem, hogy egy kicsit összeérjenek benne az ízek.

A forró krumplival tálalom:) Laktató, finom és rém egyszerű:) Jó étvágyat!

WP_20140709_002.jpg

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13746/pics/1435057482_800x600.jpg
juhsajt,krumpli,paradicsom,tonhalkonzerv,zöldhagyma
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?