Fűszervajas pisztráng sütőben sütve

Anera

Hozzávalók: 1 egész pisztráng, 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, turbolya, petrezselyem, citromfű, citrom

Először kikeverem a vajat, a botmixer edényébe beleteszem a vajat és a frissen szedett zöldnövényeket. És összemixelem:)

WP_20140710_003.jpg

 

A pisztrángról lekapargatom a pikkelyeit. A fejét csak azért vágtam le, mert nem fért el a tepsiben, de lehet rajta hagyni:) Majd beirdalom, és bekenem a vajjal. A belsejét is, és teszek bele két szelet citromot. WP_20140710_005.jpg

Nagyjából 20 perc alatt sül meg. Köretként lehet hozzá rizst vagy bedobni mellé egy kis krumplit és együtt megsütni:)

Én simán csak friss paradicsomot ettem mellé. Jó étvágyat!

WP_20140710_006.jpg

Címkék: fokhagyma, pisztráng, vaj
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13744/pics/1435057477_800x600.jpg
fokhagyma,pisztráng,vaj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?