Fenyőmagos-parmezános rántott karaj

Anera

Hozzávalók: 5 szelet sertéskaraj, egy marék fenyőmag, 5 dkg parmezán, 5 dkg zsemlemorzsa, 1 chilipaprika, kukoricaliszt, 2 db tojás.

Az aprítóba beleteszem a parmezánt, fenyőmagot, zsemlemorzsát, az apróra vágott paprikát és összemixelem.

WP_20140711_004.jpg

A rántott húst ugyanúgy készítem el mint máskor: kiklopfolom,  aki szokta az sózza meg, beleforgatom a lisztbe, a felvert tojásokba és a parmezános-fenyőmagos cuccba. Kókuszolajban sütöttem ki, annak az étolajjal szemben nincs íze:) A még forró husikra szórtam egy kis parmezánt.

WP_20140711_005.jpg

Köretként szinte bármi mehet hozzá, én most bulgurt csináltam. Egy pohár villányi portugiesert ittam hozzá.  Jó étvágyat!

WP_20140711_007.jpg

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13741/pics/1435057469_800x600.jpg
fenyőmag,karaj,parmezán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?