Lazacos-brokkolis pogácsa

Anera

Hozzávalók: 25 dkg lazac, 50 dkg krumpli, 1 kisebb brokkoli, citromlé, só, kókuszolaj

A lazacfilét posírozom (azaz alacsony hőfokon főzöm pár percig ez esetben borssal, citromléval ízesített vízben).

Közben a krumplit és a brokkolit is megfőzöm. Majd összemixelem egy kicsit. Hozzáadom a villával összetördelt lazacfilét (érdemes átnézni bennmaradt szálkák iránt:) Fűszerként csak sót és borsot teszek bele, majd kókuszolajon kisütöm.

WP_20140718_004.jpg

Viszonylag sokáig kell sütni, mire elkészül, de érdemes, mert fincsi:)

WP_20140718_005.jpg

 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13729/pics/1435057419_800x600.jpg
brokkoli,lazac,posirozás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?