Ropogósra sült csülök

Anera

WP_20140729_006.jpg

Egy ismerősöm panaszkodott, hogy kevés a disznó a receptjeim között. Hát íme:))

Hozzávalók:

1,5 kg-os nyers csülök, 1 kg krumpli, 2 nagy fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 friss babérlevél, borókabogyó, só, bors, néhány friss rozmaringág, kókuszolaj

A csülköt felteszem bőséges vízben főni két órára a babérlevéllel, borókabogyóval, fokival, sóval, borssal.

WP_20140729_002 (2).jpg

A krumplit meghámozom, nagyobb darabokra vágom, a hagymákat felkarikázom és egy tepsi aljára fektetem. Öntök alá egy kis vizet, sózom, közé teszem a rozmaringot. A csülköt középre fektetem és  beteszem egy órára az előmelegített sütőbe. Félidőben megfordítom, kicsit olajjal meg a pecsenyelével meglocsolgatom.

WP_20140729_004.jpg

Ez két személyre biztosan elég:) De háromra is.

Jó étvágyat:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13718/pics/1435057382_800x600.jpg
csülök,krumpli,rozmaring
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?