Ropogósnak készült sertésszűzérmék:)

Anera

WP_20140819_019.jpg

Hát igen, ezek a rántott dolgok nem mindig a legtökéletesebben sikerülnek:) De ízre nagyon finom, ott is, ahol a panír nem maradt rendesen rajta:)

A hozzávalók: 1 kisebb szűzpecsenye, 1 evőkanál magos mustár, 1 evőkanál sima mustár, kukoricapehely, 2 tojás, olívaolaj, 1 fél citrom leve, fél dl tej, 1 szelet kenyér.

A mustárokat, a citromlét és az olajat kikeverem. A szűzpecsenyét vékony szeletekre vágom, kiklopfolom és bekenem a páccal. Egy edényben szépen egymásra helyezem őket és egy órára beteszem a hűtőbe.

WP_20140819_015.jpg

Utána összeturmixolom a kenyeret, tejet, tojást. A masszába forgatom először a húst, majd kukoriciapehelybe.

WP_20140819_017.jpg

Majd normál módon kisütöm a húst:) Egy részén nem maradt rajta tejesen a panír, de anélkül is nagyon fincsi lett. Ahol meg volt, ott még ropogós is lett:)

WP_20140819_018.jpg

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13702/pics/1435057283_800x600.jpg
kukoricapehely,mustár,sertésszűz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?