Sült csirkecomb őszibarackmártással

Anera

WP_20140828_007.jpg

A hozzávalók: 1 csirkecomb, olivaolaj, 1 rozmaringág, snidling, só, bors , 1 őszibarack, zöld tea, 1 evőkanál keményítő, 0,5 dl tejszín

A csirkecombot sózom, borsozom, megszórom snidlinggel és beteszem egy tepsibe. Olivaolajat öntök alá és mellédobom a rozmaringot. Háromnegyed órán át sütöm a sübőben, néha megforgatom.:)

WP_20140828_005.jpg

A mártáshoz felteszek egy kis zöldteát barnacukorral főni (én nagyobb adagot csináltam, 2 nagy barackkal, 1 dl teát tuti használtam:)

WP_20140828_003.jpg

Az őszibarackot meghámozom, kis darabokra vágom majd mehet a zöld teába. Néhány percig párolom, majd beleteszem a hideg vízzel kikevert keményítőt és hozzáöntök egy kis tejszínt. Amint besűrűsödött kész is van:) Én azért csináltam nagyobb adagot, mert önmagában is elég finom, nem csak a húshoz:)

WP_20140828_006.jpg

Simán főtt bulgurral és a mártással tálaltam. Benn az irodában... Szóval véget ért a rövid nyári szünet:( :)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13698/pics/1435057253_800x600.jpg
csirkecomb,őszibarack,rozmaring
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?