Pirított pulykamáj

Anera

WP_20140830_011.jpg

Egy könnyed, gyors vacsora:) Vagy ebéd. Vagy uzsonna. :)

Hozzávalók: 1 pulykamáj, 5 dkg szalonna, 2 gerezd fokhagyma

Először felkockázom a szalonnát és kisütöm a zsírját. Beleteszem a 3 szeletre vágott májat és a felszeletelt fokhagymát. Az elején kicsi fedő alatt sütöm, mert a máj elég szépen pattog és nem szeretem a falról takarítani a zsírfoltokat:) Ja, és a májat nem kell megsózni sütés előtt, csak esetleg utána, ha valaki igényli. Én a maradék lecsóval fogyasztottam.

utána pár percet pirítom simán is és már kész is:) Jó étvágyat!

WP_20140830_010.jpg

 

Címkék: fokhagyma, pulykamáj
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13694/pics/1435057229_800x600.jpg
fokhagyma,pulykamáj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?