Szürkemarha sült

Anera

WP_20140914_004.jpg

A múlt héten vett szürkemarhacomb felét még hétvégén megsütöttem, most meg is osztom veletek:)

A húst este bepácolom: mogyoróolaj, fokhagyma, friss bazsalikom, friss zsálya. Másnap délelőtt kiveszem a hűtőből és átöntöm egy tepsibe:)

WP_20140914_002.jpg

Félórára beteszem az előmelegített sütőbe, viszonylag magas hőfokra. Nem kell lefedni. Időnként meglocsolgatom.

WP_20140914_003.jpg

Én hajdinával és ecetes céklával tálaltam:) Jó étvágyat!

WP_20140915_003.jpg

 

Címkék: szürkemarha
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13684/pics/1435057163_800x600.jpg
szürkemarha
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?