Tejszínes-mustáros csirke

Szintén egy pillanatok alatt, könnyen elkészíthető ebéd:) Kezdőknek is ajánlom!:)

wp_20150111_13_15_12_pro.jpg

Hozzávalók két személyre: 40 dkg csirkemell, 1 dl tejszín (nem habtejszín, főzőtejszín ilyen hülyeségek, hanem rendes, piacon kapható tejszín:) Ha ilyen nincs, akkor inkább a habtejszínt ajánlom, az zsírosabb és finomabb - egészségmániásoknak, diétázóknak legyen a főző), mustár, só, bors,  15 dkg friss tehéngomolya (ez lilahagymás volt) 20 dkb barnarizs. Természetesen a csirke bármely testrészéből elkészíthető ez az étel:)

A csirkemellet nagyobb darabokra vágom, sózom, borsozom és bekenem mustárral (ne sajnáld!:) Tepsibe fektetem őket, majd ráöntöm a tejszínt, lefedem és 25 percre megy a sütőbe (nincs előmelegítve). Majd leveszem az alufóliát, megszórom a felkockázott sajttal és összesütöm.

A barnarizzsel tálalom.

És legközelebb megmutatom a tejtermékeket, amiket használok, úgy jobban érthető lesz:)

wp_20150111_13_13_37_pro.jpg

1
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13668/pics/1435057105_800x600.jpg
csirkemell,mustár,tehéngomolya,tejszín
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
cz.viktor 2015-01-16 21:10:24
Ezeket az ízek egy kerti konyhában nagyon jól előjönnének. www.kertikonyhak.hu
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?