Gombás pulykaragu

Anera

wp_20150210_12_14_31_pro.jpg

A hozzávalók: 50 dkg pulykamell, 50 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, friss kakukkfű, 1 dl fehérbor, só, bors, kókuszolaj, mangalicaszalonna

A gombát felszeletem, rányomom a fokhagymát, sózom, borsozom, rádobok pár kakkukfűágat és kókuszolajon elkezdem megpiritani. Amikor kicsit összerottyant felöntöm a borral és negyed órát párolom.

wp_20150210_11_22_42_pro.jpg

A vöröshagymát apróra vágom és kókuszolajon megüvegesítem, rádobom a felkockázott pulykamellet, egy szelet manglicaszalonnát felkockázva, sózom, borsozom  és megsütöm. (negyed óra- 20 perc).

wp_20150210_11_30_52_pro.jpg

Ha mindekettő elkészült egybeöntöm, kicsit összesütöm és kész is:) Köretként most krumplipüré (mostanában függő vagyok:) volt hozzá, de lehet rízs, bulgur is.

wp_20150210_11_35_13_pro.jpg

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13653/pics/lead_800x600.jpg
fehér bor,Főétel,gomba,húsok,kakkukfű,pulykamell
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?