Rakott savanyú káposzta

Anera

wp_20150215_13_25_26_pro.jpg

Hozzávalók: 1 kg savanyúkáposzta, 4 főtt tojás, 1 szál mangalica kolbász, 30 dkg császárszalonna, 1 nagy pohár tejföl, 30 dkg rizs.

A hozzávalókat karikára vágom, a rizst megfőzöm, a káposztát kicsit átmosom, hogy ne legyen olyan sós.

Majd fogok egy jénait, libazsírral kicsit kikentem az alját és szépen elkezdem rétegezni. Legalulra káposzta, majd rizs, kolbász, szalonna, tojás és egy kis tejföl.

Miután elfogytak a hozzávalók az utolsó rétegre az összes tejfölt ráöntöm, hogy elfeledje és közepes lángon egy órát sütöm.

wp_20150215_12_45_18_pro.jpgwp_20150215_12_48_04_pro.jpg

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13652/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,főtt tojás,kolbász,savanyú káposzta,szalonna
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?