Pulykasült sütőtálban

Anera

wp_20150301_13_51_44_pro.jpg

Hozzávalók: 1 pulyka felsőcomb, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, só, bors, rozmaring, olaj, pár szelet szalonna

A pulykacombot bekenem a fűszerekkel ízlés szerint, beteszem a sütőtálba, mellédobálom a felszeletelt hagymát és szalonnát, ráöntöm a fehérbort és egy kis olajat és már mehet is a sütőbe alacsony hőfokra két órára:) Időnként meglocsolgatom. És már kész is:)

Ezt most barnarizzsel tálaltam, amit meglocsoltam a pulyka levével:) És a maradék sültből lett a remoulade-os szendvics:)

wp_20150301_11_45_50_pro.jpgwp_20150301_13_46_43_pro.jpg

Címkék: Főétel, pulykacomb
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13647/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,pulykacomb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?