Ropogós garnéla csípős mártogatóssal

Anera

wp_20150203_12_53_52_pro.jpg

Egy egyszerű mártogatós vacsorára:)

Hozzávalók: 50 dkg nyers garnélarák, olivaolaj, 5 evőkanál majonéz, 2 evőkanál paradicsomszósz, 1 evőkanál worcester szósz, 2 evőkanál méz és egy kis chipotlekrém.

Először a szószt készítem el, a hozzávalókat egyszerűen alaposan simára keverem. Ha nincs chipotle, akkor chilipaprikát lehet beletenni, hogy csípős legyen.

A garnélákat felteszem főni pár perce, csak addig, amig pirosak lesznek és már kész is:) Szépen leszedegetem a páncéljukat, majd egy kis fokhagymás olivaolajban megsütöm őket. Párat félreteszek a macskának, aki totál felpörögve tekereg a lábam körül és hangos nyávogással jelzi, hogy adjál már a kedvencemből, érzem a szagáááát. De tényleg, a rák az egyetlen, aminél óriási hisztit csap, a többi husinál csak a szokásos esdeklő szemekkel kunyerál. De meg kell várnia, amíg kihűlnek:)

wp_20150203_10_59_39_pro.jpg

Címkék: hal
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13645/pics/lead_800x600.jpg
hal
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?