Epres mascarponetorta

Anera

Hozzávalók: 10 dkg reszelt háztartási keksz, 10 dkg vaj, 10 dkg darált mogyoró (de lehet dió vagy mandula is) A krémhez: 30 dkg macarpone, 20 dkg túró, 2 tojás, 2 tojássárgája, 4 evőkanál gyümölcscukor, 30 dkg eper (természetesen más bogyós gyümölcs is jó)

A tészta hozzávalóit összegyúrom. Nem lesz belőle igazán tészta, de belesimogatom egy kerek tortaformába.

Rászeletem az epret. A krém hozzávalóit is szépen összekeverem és rásimítom az eperre. Közepes lángon egy órát sütöm a sütőben.

undefined

undefined

undefined

undefined

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13567/pics/lead_800x600.jpg
eper,mascarpone,sütemény,torta
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?