Lyoni sertésborda

Anera

Hozzávalók 2 személyre: 4 szelet sertéskaraj,bors, fokhagymakrém, 1 nagy fej lilahagyma, 60 dkg krumpli, vaj, tej, só

A karajt kicsit kiklopfolom bekenem a fokhagymával (ha nincs krém, akkor sima összenyomott fokhagyma és só) és a borssal. A fokhagymakrémem saját gyártás, az első csirkés receptnél már írtam róla. Majd egy serpenyőben kókuszolajban kisütöm.

A hagymát vékonyan felkarikázom, kukoricalisztbe forgatom és szintén az olajban megsütöm.

Krumplipürét mindenki tud készíteni:) Vagy le kell írnom? Tényleg, kezdőknek való tippeket is írjak? Vagy csak olyanok olvasnak, akik tudnak már főzni?:)

Tálaláskor a hagymát a krumpli tetejére halmozom.

És akkor még a beszólásokhoz: igen, tudom, hogy nem minden van pontosan az eredeti receptben úgy, ahogy én csinálom. De pont ez a lényeg, hogy minden Anera-módra készül!:)

Címkék: Főétel, karaj
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13789/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,karaj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?