Bulgur rókagombával és sajttal

Anera

Hozzávalók: 20 dkg rókagomba, 1 paprika, 3 gerezd fokhagyma, 10 dkg bulgur, só, bors, friss bazsalikom és oregánó, olivaolaj

A fokhagymát és a paprikát az olajon elkezdem pirítani.

Pár perccel később hozzáteszem a felszeletelt rókagombát és a friss fűszereket, sózom, borsozom és 2 percig fedő alatt, majd anélkül sütöm, amíg el nem készül.

A bulgurt normál módon megfőzöm. Majd összekeverem a felkockázott sajtot,a  gombaragut és a bulgurt.

Könnyű fogás ebédre vagy vacsorára:) Mondjuk ebédre önmagában nem elég, kell hozzá leves vagy desszert.

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13847/pics/lead_800x600.jpg
bulgur,gyors,rókagomba,tehéngomolya
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?