Sombrero rizses hús

Anera

Hozzávalók:

1 csirkemellfilé, 1 doboz Sombrero Gold kukorica, 1 kápia paprika, 1 sárga paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 teáskanál  fokhagymakrém, kókuszolaj, 20 dkg rizs.

A hagymát apróra vágom és a fokhagymakrémmel megüvegesítem, majd hozzáteszem a felkockázott csirkemellet, a paprikákat és kicsit összesütöm. Beleteszem a rizst is, felöntöm vizzel és megfőzöm.

A nevét a kukoricáról kapta:) Mégse akartam mexikóinak nevezni, mert van benne bab és kukorica:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/16324/pics/lead_800x600.jpg
csirkemell,Főétel,kukorica
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?