Mustáros-rakott máj

Anera

Egy régi újságban találtam régi receptként. Ott sertésmájból írták, de én azt nem szeretem, így lett belőle pecsenye libamáj. :)

Hozzávalók: 50 dkg pecsenye libamáj, 80 dkg krumpli, 1 fej vöröshagyma, 4 dl tejföl, 5 evőkanál mustár, 4 tojás.

A krumplit felkarikázom és megfőzöm.  A májat kisebb darabokra vágom és elősütöm. A vöröshagymát vékony karikákra vágom. 3 tojást megfőzök és szintén felkarikázom.

A tejfölt elkeverem a tojással és a mustárral. Szépen egymásra rétegezem a hozzávalókat és leöntöm a mustáros tejföllel. Előmelegített sütőben addig sütöm, amíg megpirul a teteje.

Címkék: Főétel, máj
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/19440/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,máj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?