Escalivada

Anera

Hozzávalók: 1 közepes padlizsán, 2 kápia paprika, 1 fej lilahagyma, dióolaj és málnaecet.

Az eredeti receptben olivaolaj van és sherryecet, de az olivám pont elfogyott, a málnaecetet meg ki akartam próbálni:)

A zöldségeket félbevágom és a sütőben meggrillezem. Utána felaprítom őket. Meglocsolom egy kevés olajjal és ecettel, összekeverem és a hűtőbe teszem egy-két órára, hogy összeérjen. Vajas-fokhagymás pirítóssal isteni:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/21626/pics/lead_800x600.jpg
lilahagyma,padlizsán,paprika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?