Paradicsomos- bazsalikomos csirkecomb sütőtálban

Anera

Felnéztem a polcra és rájöttem, hogy rég használtam már a sütőtálam:) Gyorsan összedobtam benne egy kis csirkés ételt:) A sütőtálat azért szeretem nagyon, mert rendkívül egyszerű és könnyű a használata, kevés zsíradék kell, és nagyon aromás lesz benne az étel.

Hozzávalók: 2 csirkecomb, 3 kisebb paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, fél marék fenyőmag, olívaolaj, friss bazsalikom, só, bors

A paradicsomot és a hagymát felszeletelem és a sütőtál aljára fektetem. Ráteszem a sózott, borsozott csirkecombokat. Rászóróm a bazsalikom leveleket és a fenyőmagot, meglocsolom olívaolajjal. Ráteszem a tál tetejét és mehet is a sütőbe egy órára.  Az utolsó negyed órára leveszem a tetejét, hogy megpiruljon a combok bőre.

Barna rizst készítettem hozzá. De szerintem krumplipürével is finom lenne:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/22281/pics/lead_800x600.jpg
bazsalikom,csirkecomb,Főétel,sütőtál
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?