Édes-csípős sertéssült

Anera

Találtam a fagyasztóban egy kis sertéshúst, és gyorsan összedobtam belőle valamit. Tényleg rendkívül egyszerű recept, nem túl sok hozzávalóval.

Hozzávalók: 40 dkg sertéshús egyben, 10 dkg paradicsomszósz (a receptje fenn van a blogon:), 1 evőkanál Erős Pista, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, só, bors

A húst sózom, borsozom. A többi hozzávalót összekeverem.

Egy alufóliát négybe hajtok, belerakom a közepébe a húst, ráöntöm a szószt, becsomagolom, egy tepsibe teszem és kb 1 óra alatt alacsony lángon megsütöm.

És akkor kicsit a paradicsomról, hogy miért is csinálok én magamnak külön szószt:) A paradicsompüré erőteljesen élénk piros, bár a dobozára nincs rá írva semmi különleges tartalom, csak hogy paradicsomból van. Én szintén csak paradicsomból meg fűszerekből készítem, de valahogy mégis más színű:) Úgyhogy inkább pepecselek vele egy kicsit, és erről biztosan tudom, hogy semmi fura dolog nincs benne:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/22480/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,paradicsomszósz,sertésdagadó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?