Májjal töltött csirkecomb

Anera

Hozzávalók: 2 csirkecomb, 2 csirkemáj, 6 szelet bacon, 1 fej vöröshagyma, olivaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor

A combnak a felső részéből kivágom a csontot, az alsónál pedig fellazítom a csont melletti húst. Oda fogom bedugni a májat:)

Egy kis tálban összekeverek néhány fűszert. Ez lehet bármi, amit szeretsz:) Nálam só, bors, római kömény és borsikafű volt.

A combot belülről bekenem a fűszerekkel, majd egy-egy félbevágott fokhagyma gerezdet és májat beledugok. A felső combot összehajtom, majd körbetekerem a baconokkal.

A sütőtál aljára öntök egy kis olivaolajat, ráfektetem a csirkecombokat, köré dobok egy fej felkarikázott hagymát és leöntöm a borral. A sütőben egy órát sütöm közepes lángon.

Címkék: csirkecomb, Főétel, máj
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/23777/pics/lead_800x600.jpg
csirkecomb,Főétel,máj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?