Tejszínes-lilahagymás pulykamell

Anera

Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg pulykamell, 1 kis fej lilahagyma, 1 dl tejszín, só, bors, oregáno

A pulykamellet csíkokra vágom, fűszerezem és kókuszolajon átsütöm, amikor már elkezd pirulni, akkor hozzáadaom a felkarikázott lilahagymát és a tejszínt. Fedő alatt 10 percig főzöm alacsony lángon.

Bulgurral, rizzsel tökéletes:)

Ezek a receptek nagyrészt úgy készülnek, hogy lássuk mi van itthon, amiből pillanatok alatt össze tudok dobni valamit, amit egy dobozban magammal vihetek:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/25015/pics/lead_800x600.jpg
lilahagyma,pulykamell,tejszín
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?