Pirított garnéla

Anera

Hozzávalók: 40 dkg nyers garnéla, 1 dl száraz fehérbor, só, 1 gerezd fokhagyma, majonéz

A garnélát pár perc alatt megfőzöm, majd megszabadítom a páncéljától. Olivaolajon kicsit átsütöm, majd hozzáadom a bort. 7-8 percig sütöm és kész is:) 

Fokhagymás majonéz mártogatóssal a legjobb:) A majonézbe egyszerűen belenyomok egy gerezd fokhagymát.

Friss bagettel és egy pohár fehérborral tálalom. A bor most a Borbély Pincészet Kéknyelűje lett. 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/27293/pics/lead_800x600.jpg
bor,fehér bor,Főétel,garnélarák,gyors
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?