Gyors húsleves sok zöldséggel

Anera

Imádok levest vacsizni, de sokszor nincs időm vagy türelmem rendes húslevest készíteni. Ez egy óra alatt megvan:) A másik titok benne, a sajt. Nem tésztát főzök hozzá, hanem belevágok egy kis gomolyát. Az nem olvad meg benne:) 

Hozzávalók: csirkefarhát, csirkeszárny (időnként szoktam marhacsontból is készíteni), zöldség ízlés szerint: krumpli, sárgarépa, karalábé, zeller, hagyma, petrezselyemzöld. Só, bors, oregano, kurkuma, majoranna.

Az elkészítés rém egyszerű, a zöldségeket felkockázom, majd összes hozzávalót felteszem egy nagy lábosban főni. Egy óra múlva kész. 

Egy tányér aljára juhgomolyát kockázok, majd rámerem a forró levest.

Jó étvágyat:)

Címkék: leves
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/27415/pics/lead_800x600.jpg
leves
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?