Bélszín borskéregben

Anera

Gyorsan elkészíthető ebéd. Bár persze nem olcsó, a marhabélszín az 10-15ezer forint. Vagy még több, minőségtől függően persze:) Az íze azonban csodálatos. 

Hozzávalók: személyenként 2 szelet bélszín, durvára tört bors, mustár

A mustár esetleg el is hagyható, nagyon vékonyan lehet vele bekenni a bélszínt, hogy jobban tapadjanak a borsocskák:)

Az elkészítés is nagyon egyszerű, ghí-n (vagy kókuszolajon) minden oldalát 2-3 percig sütöm nagyobb lángon. Utána fedő alatt pár percet pihentetem és kész is. Azért ghíin vagy kókuszon, mert azok nem nagyon égnek meg, illetve teljesen semleges az ízük. A bélszínnek szerintem önmagában annyira finom az íze, hogy nem igényli a túlzott fűszerezést, sőt akár semmilyen, só például biztosan nem kell hozzá!:) De holnap írok egy posztot erről a só kérdésről. 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/27431/pics/lead_800x600.jpg
bélszín,bors,Főétel,gyors,mustár
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?