Mézes oldalas

Anera

Villámgyors fogás hétköznapokra. Csak előkészíted és beteszed a sütőbe. Van vele vagy 10 perc munka:)

Hozzávalók: egy sertésoldalas, só, Cayenne-bors, fokhagyma, méz

Az oldalast felszeletelem, majd a szeleteket bekenem sóval, borssal és a mézzel. Egy kizsírozott tepsiben (bármi lehet, én újabban mangalica zsírral készítem a sertés ételeket) felsorakoztatom őket, a felének a tetejére teszek fokhagymát is. Egy dl vizet aláöntök, először lefedve párolom 20 percig, majd megpirítom egy negyed óra 20 perc alatt.

Köretként szinte bármi jó hozzá, most újkrumpli szezon van, azzal is remek:) 

Jó étvágyat! 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/27577/pics/lead_800x600.jpg
cayennebors,Főétel,gyors,méz,oldalas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?