Főtt fokhagymás karaj

Anera

A szendvics gyorsan elkészíthető ebédre, vacsorára is, s elég fontos alkotó eleme a szalámi, hacsak az ember nem vega:) De mi van akkor, ha nem szívesen fogyasztunk készterméket, mert egészségtelennek tartjuk? Na,  akkor jön a finom karaj:) Vékonyra szeletelve tökéletes szendvicsfeltétnek:) És nem is olyan nehéz elkészíteni.

Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj egyben, 1 liter húsleves/alaplé, 1 fej friss fokhagyma (ha nincs, akkor régi is jó természetesen)

A húslevest felforralom a fokhagymával, majd alacsony hőfokra veszem és egy órát főzöm benne a húst lefedve. És már csak éles késre van szükségünk, amivel felszeleteljük:)

Tipp: friss fűszernövények hozzáadásával lehet kicsit módosítani az ízvilágán.

Címkék: Főétel, karaj, tippek
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/27603/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,karaj,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?