Szalonnás-kakukkfüves báránysült

Anera

Szeretek egyben sült húsokat készíteni, mert nincs sok macera vele, előkészítem és mehet is a sütőbe. Ráadásul legalább két napra elég:) 

Hozzávalók: 60 dkg báránycomb egészben, friss zöldfűszerek (kakukkfű, koriander), 10 szelet bacon, bors, kókuszolaj

A combot akár ki is lehet csontozni, de én most nem bajlódtam ezzel, miután megsült szépen lejön utólag is. 

A combot beszórom borssal, sózni nem kell, mert a bacon elég sós, és nem is kell annyi sót enni:) Ráteszem a zöldfűszereket, úgy ahogy látjátok, több szálat. Majd körbetekerem a baconnel. Egy tepsibe beleöntök fél dl kókuszolajat és fél dl vizet, és mehet is a sütőbe 1, 1 és negyed órára. 

Címkék: bárány, Főétel
http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/28300/pics/lead_800x600.jpg
bárány,Főétel
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?