Paradicsomszósz

Anera

Pizzát akartunk vacsorázni, így gyorsan összedobtam egy kis paradicsomos alapot:) A paradicsompürét hasonlóképp készítem, csak abba kevesebb hagymát teszek, 1 evőkanállal több cukrot és összeturmixolom a végén, majd átpasszírozom, hogy a magok ne kerüljenek bele. 

Hozzávalók: fél kg paradicsom, 1 evőkanál nádcukor, 1 csipet szó, 1 közepes fej vöröshagyma, friss bazsalikom, olivaolaj

A hagymát felkockázom, majd az olajon megüvegesítem. Hozzáadom a felkockázott paradicsomot, rászórom a cukort és a bazsalikomot majd fedő alatt pár percig párolom, amíg összerottyan. Kicsit átnyomkodom és már mehet is üvegbe:) Pár hétig eláll a hűtőben. 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/28499/pics/lead_800x600.jpg
paradicsom,paradicsomszósz,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?