Ropogós csirkecomb sütőtálban

Anera

Régen használtam már a sütőtálamat, így újra bevetettem:) Puhára sült hús, ropogós bőr ízletes fűszerkeverékkel. 

Hozzávalók 2 személyre: 2 db bőrös csirkecomb, egy nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál kókuszolaj, 1 dl víz, fűszerek

Először elkészítem a fűszerkeveréket: 2 teáskanál pirospaprika, ízlés szerint só, oregano, cayenne bors

Az olajat beleteszem a tálba, beleforgatom a csirkecombokat először az olajba, majd beszórom a fűszerekkel, hogy mindenhova jusson. A vöröshagymát felszeletem, beleteszem a tálba és kicsit összeforgatom. 

Fedő alatt egy háromnegyed órát sütöm a bőrös felével lefelé, majd megfordítom és pirosra sütöm immár fedő nélkül. 

Rizzsel tálaltam, de szerintem krumplipüré is isteni lenne mellé:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/29551/pics/lead_800x600.jpg
csirkecomb,Főétel,gyors
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?