Csípős csirkeszárnyak

Anera

Könnyed vacsora, simán sütőben vagy grillrácson is süthető. 

Hozzávalók: csirkeszárnyak, kacsazsír, fokhagyma, cayenne-bors, só, örőlt római kömény.

A zsírt felolvasztom, összekeverem a kinyomott fokhagymával és a fűszerekkel, bekenem vele a szárnyakat. Aki még csípősebbre szeretné tehet hozzá chilit is:)

Vagy egy tepsibe teszem sütőpapírra, hogy ne égjen le, vagy grillrácsra. Fél óra alatt elkészül, akár magában is lehet, akár nyers zöldségekkel, salátával. 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/29669/pics/lead_800x600.jpg
csirkeszárny,gyors,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?