Padlizsánkrém

Anera

Ezúttal majonézes változatot készítettem:) Pár éve már mutattam egy mustáros-olajos félét is. 

Hozzávalók: 2 nagy padlizsán, 1,5 dl majonéz, 1 kisebb fej lilahagyma, 3 gerezd fokhagyma, só

Először elkészítjük a majonézt. Közben beteszem a sütőbe a padlizsánokat és puhára sütöm őket, simán héjastól. 

Miután kihűlt lehúzom a héját, egy tálba teszem. Hozzáadom az apróra vágott hagymát, a kinyomott fokhagymákat, majonézt, ízlés szerint sót és csak a karos mixeremmel összekeverem. Nem kell, hogy nagyon krémes legyen, meg így épen maradnak benne a hagymák:)

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/29786/pics/lead_800x600.jpg
padlizsánkrém,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?