Tejszínes bébispenót pulykasülttel

Anera

Főzelékként nem szeretem a spenótót, de így még elmegy:) 

Hozzávalók: 30 dkg bébispenót, 1,5 dl tejszín, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olivaolaj

A spenótot és a gerezdeket megpárolom az olajon. Sózom, borsozom, felöntöm a tejszínnel és összeforralom. Néhány perc alatt kész:) 

Ha összeturmixolod és besűríted, akkor főzelék lesz belőle:) De én így szeretem. 

Pulykasülttel tálaltam. A pulykamellet befűszereztem (medvehagyma, só, bors, koriander) és kókuszolajon kisütöttem. 

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/30021/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,főzelék,spenót
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?