Korianderes-borsos makréla

Anera

A sok sonka és kalács után egy könnyed, egészséges fogás, hogy kíméljük a gyomrunkat:)

Elkészíteni is pofonegyszerű.

Hozzávalók személyenként: 1 makréla, 1 evőkanál friss koriander aprítva, bors, só, 2 evőkanál olivaolaj

A halakat megtisztítom, beirdalom, majd bekenem sóval borssal. Egy tepsibe vagy jénaiba teszem ráöntök egy evőkanál olajat, megszórom a korianderrel (a belsejébe is teszek), majd jöhet a következő olaj. És mehet a sütőbe,20 perc alatt el is készül:)

A hal fejét nem kell levágni amúgy, csak nekem nem fért el a jénaiban:)

Jázminrizzsel tálaltam.

http://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/37434/pics/lead_800x600.jpg
Főétel,gyors,hal,koriander,makréla
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?