Első

Anera
Első

Úgyhogy blogolok ilyen-olyan rendszerességgel:) Most megint volt egy hosszabb szünet, de jön a nyár, lesz időm újra feltölteni a finomságokat, amiket alkotok.

Hogy miket is? Van egy csomó receptújságom, könyvem, nézegetem a netes szakoldalakat is. Legtöbbször át is alakítom az adott receptet a saját ízlésem alapján. S persze vannak régi receptek is, főzni a nagymamámtól tanultam, aki egyszerű falusi asszony lévén sok nagyszerű trükköt tudott és szinte mindent elkészített maga. Én is igyekszem elkerülni a konzervek, kész kaják használatát. Nem szeretek e betűket, xantángumit, ízfokozókat, kilónyi sót meg mindenféle hasonló szépséget enni. Tudok csinálni mindent a majonéztól kezdve a lekvárokon át a paradicsompüréig:)

Ezek egy része már benne van az előző blogomba, és ígéretet kaptam rá, hogy ide is átkerül:) Persze addig is lesznek újdonságok.

A legvégén a nevemről. A dédimamám hívott Anerámnak, mert olyan új nevet, mint az Adrienne nem bírt kimondani:) A csatolt képen vele vagyok és az anyukámmal. Meg a kutyával, de neki nem emlékszem a nevére:) És szegény dédim rendkívül utálta, amikor macskáztam, most biztosan megőrülne Vukival való kapcsolatomtól, akiről szintén láthattok egy csodás képet, ahogy segít főzni:) 

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/13492/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?