Chilis bab

Anera
Chilis bab

Egy klasszikus ebédre vagy vacsorára:) Bab, kukorica, darált hús csípősen. Igaziból azért készült, mert elhatároztam, hogy még egészségesebben és tisztábban fogunk táplálkozni, így felszámolom az összes konzervet is és kitiltom őket a kamrából. A tartaléknak tartott babkonzervből ez lett:) Ha érdekel benneteket, akkor fogok írni arról, hogy mi is az a tiszta étkezés Anera módra:) Ha nem, akkor lehet, hogy akkor is.:)

Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg sertés darált hús, 1 doboz babkonzerv, 15 dkg fagyasztott csemegekukorica (vagy egy konzerv), 1 dl paradicsomszósz, 1 nagyobb fej hagyma, 1 paprika (ez elhagyható, de én imádom:) só, bors, cayenne bors, chili pehely, mangalicazsír

A hagymát felkockázom és egy evőkanál zsíron megüvegesítem. A zsír helyett természetesen bármilyen zsiradék használható, amivel főzni szoktál. De zsírkérdésről írok majd egy külön bejegyzést:) Hozzáadom a húst, sózom, borsozom, chilizem és kicsit átsütöm. Hozzáadom a babot, a kukoricát, a paprikát és a szószt. Szószból nyugodtan többet is lehet hozzáadni egyéni ízléstől függően, én nem szeretem, ha tocsog benne. Összefőzöm (kb. negyed óra) és már tálalható is:)

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/41321/pics/lead_800x600.jpg
bab,darálthús,Főétel,kukorica,paradicsomszósz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?