Vargányával töltött csirkecomb

Anera
Vargányával töltött csirkecomb

Készítsünk egy kicsit bonyolultabbat is, mert a végén azt hiszitek, hogy nem tudok főzni:) Csirkecombba töltött vargánya baconbe tekerve.

Hozzávalók 2 személyre: 2 nagyobb csirkecomb, 30 dkg vargánya, 8 szelet bacon, só, bors, 50 dkg fehérhúsú édesburgonya, 1 nagy fej lilahagyma

A vargányákat apróra vágom, kicsit megpárolom. A csirkecombokat kicsontozom, a belsejét sózom,borsozom. A bőre alá betöltöm a gombát és baconbe tekerem (ez fogja össze). Egy sütőtálat kikentem egy kis kacsazsírral, belevágtam pár édesburgonyát és  egy lilahagymát. Rátettem ezekre a combokat és egy órát sütöttem lefedve. Utána leveszem a tál tetejét és addig sütöm még, amíg megpirul a bacon és a bőr.

A bőre alá kell betömködni a gombát.

Jó szorosan kell rátekerni a bacont, ez fogja össze.

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/42858/pics/lead_800x600.jpg
csirkecomb,Főétel,vargánya
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?