Zöldsaláta bélszíncsíkokkal

Anera
Zöldsaláta bélszíncsíkokkal

Gyorsan elkészülő, egészséges vacsora magas fehérjetartalommal.

Hozzávalók személyenként: 15 dkg bélszín, szőlőmagolaj, fél fejes saláta, 5 darab koktélparadicsom, fél lilahagyma, 1 kisebb kápia, olivaolaj, gránátalmaszirup

A bélszínt médiumra sütöm egy kis szőlőmagolajon, majd csíkokra vágom. Nem kell fűszerezni, ha jó minőségű húst veszel, akkor az önmagában is fantasztikus ízű!:) A bélszínt nem túl vastagra szeletelem fel, két-két percig sütöm egy-egy oldalát, majd két percig lefedve hagyom.

A zöldségeket megmosom,félbevágom, felszeletelem, majd összekeverem. Egy tálba beleteszem őket, rá a bélszíncsíkokat, majd meglocsolom egy kis olivaolajjal, majd gránátalmasziruppal. Ez utóbbi nagyon harmonizál a marhával.

S még egy pohár finom vörösbort is ajánlok mellé:)

(ha bélszínre nincs pénzed, akkor nyugodtan akár marhacombból is készítheted, de figyelj a hentesnél, hogy szép színhúst vegyél)

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/43251/pics/lead_800x600.jpg
bélszín,Főétel,gyors,lilahagyma,paprika,paradicsom,saláta,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?