Kéksajtfelfújt

Anera
Kéksajtfelfújt

Egy remek vacsora:) Melegen ajánlott fogyasztani!

Hozzávalók: 10 dkg gorgonzola, 2 tojás, 2 dkg vaj, 1,5 evőkanál fehér tönkölyliszt, 1 dl tej, szerecsendió,só

A vajat megolvasztom, majd hozzákeverem a lisztet és egy kis őrölt szerecsendiót, felöntöm a tejjel és addig kevergetem, amíg besűrűsödik. Ezután egyesével hozzákeverem a tojássárgákat. Hozzáadom az összemorzsolt kéksajtot is, majd beleforgatom a felvert tojásfehérjét. 

Közepes méretű felfújt formába teszem, majd előmelegített sütőben nagyjából fél órát sütöm.

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/43685/pics/lead_800x600.jpg
felfújt,Főétel,kéksajt,tippek,tojás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?