Bárányszték paradicsomraguval

Anera
Bárányszték paradicsomraguval

A sztéket fel lehet dobni némi zöldséggel.

Hozzávalók személyenként: 1 vagy 2 bárányszték, 1 nagy paradicsom, 2 szál újhagyma, 0,5 dl paradicsomlé, chilipaprika.

A sztéket 2-2 perc alatt mindkét oldalán megsütöm.

A paradicsomokat és hagymákat felkockázom és egy kis olivaolajon elkezdem sütni. Amikor összerottyant, megsózom egy kicsit, megszórom egy kis chilivel és ráöntöm a paradicsomlevet. Két percig forralom és kész is:)

Ezúttal bulgurral tálaltam.

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/43761/pics/lead_800x600.jpg
bárány,bulgur,Főétel,paradicsom
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?