Kesudiós csirke

Anera
Kesudiós csirke
Könnyű
5-15 perc
1 fő
0-100 Forint

A csirkemell darabokat feldobjuk némi zöldséggel és kesudióval.Kesut érdemes enni, akár magában vagy én sokat teszek joghurtba is,mert sok benne az antioxidáns, vitaminok (főként B-k) és nincs benne koleszterin.

Hozzávalók személyenként: 20 dkg csirkemell, egy marék kesudió, egy fél kaliforniai paprika, 2 szál újhagyma, 1 evőkanál szójaszósz, olivaolaj

Először egy minimális olajon megpirítom a kesudiót. Kiveszem a kesukat, öntök még bele olajat és beleteszem a felkockázott csirkét, kicsit sózom és ráöntöm a szójaszószt. Amikor félig átsült hozzáadom a felkarikázott zöldségeket és készre sütöm, a végén rászórom a pirított kesudiót.

Tönkölybúzát főztem mellé.

https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/43945/pics/lead_800x600.jpg
csirkemell,Főétel,gyors
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?