Csirkecomb sütőzacskóban újkrumplival

Anera
Csirkecomb sütőzacskóban újkrumplival
Könnyű
61-120 perc
2 fő
500 Forint felett

sütőzacskó

2 db csirkecomb

fűszerkeverék (ízlés szerinti, én most egy Isztambulból hozott pirospaprikásat választottam)

1 evőkanál olivaolaj

40 dkg újkrumpli

1 kisebb cukkini

1 kis fel lilahagyma

A sütőzacskóban minimális zsiradékkal lehet készíteni az ételeket és nem is szárad ki.

A zöldségeket felkockázom, sózom és összekeverem az olivaolajjal, majd beteszem a zacskóba.

Az egész csirkecombokat (akár szét is lehet vágni az alsó és felső részét, akár szárnyakat is lehet hozzáadni) megforgatom a fűszerkeverékben, majd ráteszem a zöldségekre. A zacskó száját lezárom és alaposan összerázom. Elfektetem a tepsiben (ezt csak erre használom, azért néz így ki:), egy tűvel megszurkálom a zacskót, majd egy órára mehet a sütőbe közepes hőfokra.

Egy óra elteltével kivágom a zacskót és kicsit megpirítom a combokat, szeretem, ha ropogós a bőre:)

Jó étvágyat!

Jellemzők: zsírszegény
https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/56057/pics/lead_800x600.jpg
csirkecomb,Főétel,tippek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?