Mangalicakaraj almával

Anera
Mangalicakaraj almával
Könnyű
31-60 perc
2 fő
301-500 Forint

fél kiló mangalicakaraj szeletelve

1 nagy alma

1 evőkanál mangalicazsír

1 dl fehérbor

cayenne bors

A klasszikus karajt dobjuk fel egy kis almával és fehérborral:) Nem kifejezetten diétás recept, de semmi baj nincs a mangalicával, a kiegyensúlyozott táplálkozásban nyugodtan fogyasztható.

A karajt sózom, borsozom és megsütöm a serpenyőben a zsíron, szép aranybarnára. Majd kiveszem egy tányérra.

A maradék zsírra ráöntöm a bort, alaposan elkeverem és beleteszem az almát is. Addig párolom, amíg megpuhul. Visszateszem bele a húst, átforgatom és tálalható is:)

Most bulgurt készítettem hozzá, de krumplipürével is remek lenne. 

Jellemzők: laktató
https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/56315/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?