Mustáros marhacombcsíkok spenót-mozzarella salátával

Anera
Mustáros marhacombcsíkok spenót-mozzarella salátával
Könnyű
16-30 perc
2 fő
301-500 Forint

30 dkg marhacomb

1 evőkanál mustár

1 evőkanál olivaolaj

só, bors

spenót

20 dkg mozzarella

1 paprika

fejes saláta (vagy bármilyen saláta)

uborka

salátafűszer

olivaolaj

Roppant egyszerű elkészíteni és a diétába is simán belefér:)

Először megcsinálom a salátát, hogy összeérjenek az ízek. A zöldségeket csíkokra vágom, megszórom a fűszerrel (bármit össze lehet keverni, egyéni ízlés szerint) és meglocsolom olivaolajjal, összekeverem.

A marhát is csíkokra vágom, sózom, borsozom és megsütöm olivaolajon. Mikor már majdnem kész (ha jó minőségű a hús, akkor nem kell sokáig várni, hogy megpuhuljon), akkor hozzáadom a mustárt, összekeverem és még egy-két percig sütöm.

A salátához hozzáadom a felkockázott sajtot, a tetejére pedig ráhalmozom a húst.

Jó étvágyat!:)

Jellemzők: diétás
https://anera.blogstar.hu/./pages/anera/contents/blog/56873/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?